0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Gestió de marca

Característiques

T'ajudem a
Obteni els millors resultats

Treballem per a la gestió de marca amb l’objectiu de fer-la coneguda, desitjada i amb una imatge positiva a la ment i al cor dels consumidors. El branding o brand management implica accions relacionades amb el propòsit, els valors de la marca i el posicionament, creant una connexió amb el públic per influir en les seves decisions de compra.

Aquesta gestió de marca inclou la planificació a llarg termini, la creació i gestió dels elements de la marca per aprofitar la percepció sobre el negoci a la ment dels consumidors.

el nostre objectiu és garantir que tots els seus stakeholders comprenguin el posicionament de la companyia, augmentin la seva rellevància al mercat, millorin la seva visibilitat i facin que l’empresa tingui una bona reputació amb la seva audiència.

Per tant, aquestes estratègies asseguren que el negoci creixi de manera sostenible.

El branding, a més, assegura que l’organització creixi de manera intel·ligent i duradora, sempre centrada en quina és la marca i com es vol percebre.

Ara bé, per comprendre una mica més respecte sobre què és una marca t’ho explicarem al nostre blog

Serveis principals

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Desenvolupament web

El vostre lloc web és la base de totes les vostres estratègies de màrqueting. L’alfa i l’omega de totes les vostres campanyes, és on tota la vostra publicitat és dirigida i, en última instància, actua pels clients.

Desenvolupament web

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Optimització SEO

Utilitzem els ultims coneixements profunds en SEO, així com les últimes tècniques i tecnologia per ajudar a augmentar la vostra classificació en motors de cerca com Google.

Optimització SEO

El nostre valor diferencial és el compromís per ajudar-te a que el teu projecte s'enlairi i sigui més rendible atraient els teus clients potencials.

Estratègia de xarxes

Com a plataforma de xarxes socials més populars del món, Facebook és el lloc ideal per promocionar el vostre negoci.

Estratègia de xarxes

És important mantenir una pàgina de Facebook actualitzada i plena de contingut interessant a l’hora de crear una marca seguint o venent un producte.

Projects

El nostre treball per a la marca

Invertir en conceptes ens permet diferenciar significativament als nostres protagonistes: els clients. Planifiquem i programem accions de comunicació on-line, above the line i bellow the line amb un únic objectiu: CREAR IMATGE DE MARCA PER VENDRE.

La nostra agència de publicitat de Figueres treballa amb l’actriu, la star glamurosa CREATIVITAT i l’actor impecable INVERSIÓ per crear EXPERIÈNCIES POSITIVES pels diferents targets dels nostres clients. Un equip implicat que posa l’ànima en cada detall i dóna el millor en cada seqüència.

Realitzem pel·lícules OFF-LINE: plans de comunicació, consultoria-assessorament, publicitat, branding, disseny gràfic, naming, retolacions, esdeveniments… I ON-LINE: màrqueting digital, desenvolupament, programació, disseny i suport web, posicionament SEO, SEM (patrocinat), social media, community management, reputació on-line, influencers, e-mailing, màrqueting inbound i viral, formació digital…

Projecte

Apassionats per realitzar PROPOSTES DÍFICILS DE REBUTJAR pel públic objectiu de les nostres marques.

L’única norma en CREATIVITAT és que no hi ha norma.

El que fas a la foscor és el que t’aporta llum quan és de dia.

Marca de l'empresa

El procés de construcció d’una marca és la suma total dels valors d’una empresa. Els nostres serveis d’agència de comunicació i publicitat es basen en la imaginació constructiva.  Perquè només aprofundint en l’esperit d’una marca pot fer-se una bona comunicació, publicitat, disseny gràfic, marquèting digital 2.0…

Som facilitadors d’idees a empreses i institucions.

Canalitzadors de mitjans per fer grans les marques.

Detalls de l'empresa

És l’art, ciència o disciplina de crear i gestionar marques. Les marques són l’actiu més important de qualsevol empresa on la diferenciació és fonamental. Som especialistes en donar valor, singularitat i credibilitat a les marques.

Full de ruta de marca

El procés de construcció d’una marca és la suma total dels valors d’una empresa. Els nostres serveis d’agència de comunicació i publicitat es basen en la imaginació constructiva. Bevem de l’escola creativa de Stanislavski perquè només aprofundint en l’esperit d’una marca pot fer-se una bona comunicació, publicitat, disseny gràfic, marquèting digital 2.0…