0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Desenvolupament web

Característiques

Serveis de programació web per a qualsevol projecte online amb les darreres tecnologies

Avui dia és imprescindible tenir presència online, ja siguis un comerç, una petita o mitjana empresa és important que tinguis una carta de presentació per als teus clients. Tenir una pàgina web ampliarà el teu canal de vendes i incrementarà les possibilitats de vendre més.

En IMGWEB oferim serveis de desenvolupament i disseny web de tota mena de pàgines web (pàgines web per a comerços i empreses, pàgines web corporatives i  e-commerce).

Si t’has decidit a desenvolupar una web per al teu negoci estàs en bones mans, t’acompanyarem durant tot el procés i ens encarregarem de fer la teva idea realitat.

El nostre objectiu principal és que augmentis el nombre de visitants al teu lloc web, milloris la teva posició en els cercadors i incrementis el volum de vendes del teu negoci.

Aquesta gestió de marca inclou la planificació a llarg termini, la creació i gestió dels elements de la marca per aprofitar la percepció sobre el negoci a la ment dels consumidors.

 • Sí, amplia el nombre de clients que coneixeran els meus productes i serveis mitjançant la web i les xarxes socials, i que no em coneixen actualment perquè no passen mai pel carrer on està el meu comerç o empresa.
 • Promocionar el meu comerç online té molt a veure amb fer-me “visible” quan un possible client realitza una cerca en Internet per a informar-se d’un determinat producte o servei.
 • El comerç electrònic augmenta cada dia. Per exemple, per comunitats autònomes Catalunya lidera l’estadística amb més d’1.900.000 compradors online. Cada vegada més, hi ha més consumidors multicanal, que compren tant offline com online en funció del moment de la compra.
 • Assessorament des d’un primer moment
 • Contractació domini i hosting.
 • Definir l’estructura i continguts de la pàgina
 • Instal·lació de WordPress
 • Definir disseny de la web i plantilla
 • Implementar contingut 
 • Instal·lació de plugins necessaris.
 • Optimització SEO

Serveis principals

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Desenvolupament web

El vostre lloc web és la base de totes les vostres estratègies de màrqueting. L’alfa i l’omega de totes les vostres campanyes, és on tota la vostra publicitat és dirigida i, en última instància, actua pels clients.

Desenvolupament web

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Optimització SEO

Utilitzem els ultims coneixements profunds en SEO, així com les últimes tècniques i tecnologia per ajudar a augmentar la vostra classificació en motors de cerca com Google.

Optimització SEO

El nostre valor diferencial és el compromís per ajudar-te a que el teu projecte s'enlairi i sigui més rendible atraient els teus clients potencials.

Estratègia de xarxes

Com a plataforma de xarxes socials més populars del món, Facebook és el lloc ideal per promocionar el vostre negoci.

Estratègia de xarxes

És important mantenir una pàgina de Facebook actualitzada i plena de contingut interessant a l’hora de crear una marca seguint o venent un producte.

Projects

Desenvolupats

Captura de pantalla 2022-10-15 140819
Captura de pantalla 2022-10-15 140725
Captura de pantalla 2022-10-15 140619
CBD Distribuciones

Full de ruta de Desenvolupament web

El procés de construcció d’una marca és la suma total dels valors d’una empresa. Els nostres serveis d’agència de comunicació i publicitat es basen en la imaginació constructiva. Bevem de l’escola creativa de Stanislavski perquè només aprofundint en l’esperit d’una marca pot fer-se una bona comunicació, publicitat, disseny gràfic, marquèting digital 2.0…