0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Serveis de SEO

Característiques

Preus assequibles i servei de qualitat

Els nostres serveis d’optimització de motors de cerca (SEO) fan créixer el vostre negoci centrant-se en 3 àrees clau:

Serveis principals

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Desenvolupament web

El vostre lloc web és la base de totes les vostres estratègies de màrqueting. L’alfa i l’omega de totes les vostres campanyes, és on tota la vostra publicitat és dirigida i, en última instància, actua pels clients.

Desenvolupament web

Establim els objectius, plantegem l’estratègia, executem, mesurem i optimitzem.

Optimització SEO

Utilitzem els ultims coneixements profunds en SEO, així com les últimes tècniques i tecnologia per ajudar a augmentar la vostra classificació en motors de cerca com Google.

Optimització SEO

El nostre valor diferencial és el compromís per ajudar-te a que el teu projecte s'enlairi i sigui més rendible atraient els teus clients potencials.

Estratègia de xarxes

Com a plataforma de xarxes socials més populars del món, Facebook és el lloc ideal per promocionar el vostre negoci.

Estratègia de xarxes

És important mantenir una pàgina de Facebook actualitzada i plena de contingut interessant a l’hora de crear una marca seguint o venent un producte.

Projects

El nostre treball per als serveis de SEO

Millors classificacions en motors de cerca

Exemplary Marketing utilitza els seus coneixements profunds en SEO, així com les últimes tècniques i tecnologia per ajudar a augmentar la vostra classificació en motors de cerca com Google.

Visitants del lloc web de qualitat

Milers de consumidors fan servir Google diàriament per cercar productes i serveis. El màrqueting exemplar ajuda a dirigir els visitants adequats al vostre lloc web incloent-lo als resultats de cerca mitjançant paraules clau rellevants per al vostre negoci.

Resultats mesurables

El nostre servei de SEO inclou una revisió mensual que inclou registres del rendiment de la vostra campanya de SEO i dels seus resultats, com ara la classificació, els visitants del lloc i altres requisits.

Procuring education on consulted assurance in do. Is sympathize he expression mr no travelling. Preference he he at travelling in resolution.

Optimitzar per al creixement

IMGWEB dissenya un pla que permetrà a la vostra empresa utilitzar el vostre lloc web al màxim. El nostre objectiu és que el vostre lloc web es classifiqui més que la vostra competència amb l’ús de frases claus que més usen el nostre públic objectiu.

Configuració

Apliquem els vostres requisits de SEO d’una manera exhaustiva i reflexiva perquè es cobreixin totes les bases. El vostre lloc web ja està en ascens als gràfics.

Execució d’optimització

El màrqueting exemplar utilitza tècniques d’optimització com ara netejar el codi en línia del lloc, el material de contingut, l’arquitectura, el mapatge i l’ús de paraules clau per garantir que el vostre pla de SEO s’executi de manera eficient i tingui un rendiment adequat.

 

 

Optimització del Motor de Cerca

IMGWEB ofereix un servei de SEO a mida comprenent el vostre negoci, el vostre públic i els vostres objectius, a més d’analitzar el contingut, el mapatge, el codi i la densitat de paraules clau del vostre lloc web per millorar la vostra presència als resultats de cerca.

Projecte de màrqueting

Quan apostes per aquesta opció, al moment que els clients potencials fan una cerca a Google apareixeràs a les primeres opcions amb el títol de “Anunci”.

D’aquesta manera, augmenta la possibilitat d’aconseguir clics i impressions, fet que es tradueix en la captació de clients i visualització per sobre de la competència.

L’únic desavantatge és el cost, ja que se sol consumir el pressupost abans d’aquesta manera que en una estratègia de Facebook i Instagram Ads.

Una tasca extra que hauríem d’incloure en aquesta opció és el tema de les paraules clau o keywords dels anuncis.

Full de ruta de marca

El procés de construcció d’una marca és la suma total dels valors d’una empresa. Els nostres serveis d’agència de comunicació i publicitat es basen en la imaginació constructiva. Bevem de l’escola creativa de Stanislavski perquè només aprofundint en l’esperit d’una marca pot fer-se una bona comunicació, publicitat, disseny gràfic, marquèting digital 2.0…