0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Màrqueting digital

Característiques

Preus assequibles i servei de qualitat

No aconsegueixes atraure pacients a la teva clínica dental? Si la teva resposta és un trist i resignat sí… Para atenció al següent post perquè t’ajudarà a potenciar, sobretot, el màrqueting digital per a la teva clínica.

Perquè promocionar el teu negoci amb un flyer o una tanca que exhibeix només dents blanques ja no és suficient.

Tens un projecte en ment? Parlem ara.

Totes les empreses necessiten clients. I per això, el màrqueting tant digital com tradicional de la teva clínica dental ha d’estar preparat per rebre aquests clients en pilot automàtic sense necessitat d’estar constantment treballant les xarxes o altres canals sense enganxar els vespres.

Perquè això és l’àmbit digital, que els clients vinguin per si sols sense treballar milers d’hores davant d’una pantalla (com molts creuen).

Web Figueres Disseny web Figueres, disseny de pàgines web i posicionament Seu Google Telf +34679211566

Projects

El nostre treball per al màrqueting digital

El primer pas per complir amb un pla de màrqueting dental és treballar-ne el punt central: el lloc web.

Deixa’m dir-te que si tens una clínica petita però comptes amb una web impressionant, seràs percebut com un gegant del sector i serà un plus afegit.

A més, els pacients mantindran contacte amb el teu negoci les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana sense restricció d’horari.

Tot i així, si creus que no esteu preparats per tenir-la, avui dia hi ha maneres de crear una web senzilla i que converteixi de manera brutal. Simplement creant una landing page per al teu objectiu i promocionant-la com a toca.

Si aquest punt ja us està frenant, podeu veure el meu servei en aquest enllaç i veurem què és el millor per al vostre negoci: Visitar servei de disseny web.

Què ha de tenir la pàgina web o el landing de la clínica dental?

Un sistema de captació de cites per convertir els visitants en clients. La web pot rebre milers de visites al mes, però si només l’1% converteix (demana cita), els milers de visitants no serveixen de res.
Descripció dels serveis o servei a potenciar. Utilitzar el copywriting o la redacció de textos persuasius és una bona opció.
Contingut audiovisual perquè l’usuari en conegui més sobre la clínica i l’equip de treball.
Dades de contacte, com ara adreça, número de telèfon i correu electrònic.
Blog amb continguts com a consells i tutorials sobre salut bucodental.

Màrqueting Digital Figueres

Concepte de producte i negoci

El concepte de producte fa referència a la impressió mental que la gent té sobre un producte. Això inclou la seva percepció dels avantatges i els inconvenients, així com com creuen que es compara amb productes similars. El concepte de la gent sobre un producte pot ajudar o dificultar el seu èxit al mercat. Si els compradors potencials tenen una percepció incorrecta del vostre producte, podríeu perdre les vendes fins i tot si el vostre producte és superior en qualsevol altre aspecte.

Solució web i mòbil

Plataformes accessibles, atractives, usabilitat: Websites, botigues on-line, market places, portals, landing pages…
Avui internet és el pa de cada dia. Hem de formar part del dia a dia dels nostres clients. Hem d’estar presents digitalment i ser protagonistes. Això vol dir que ja no serveix el fet de tenir una web, no! Has de tenir una web diferent, que vengui i ben posicionada. Tot el que no sigui això formarà part del paisatge. Heu d’intentar ser els protagonistes del vostre sector a la xarxa.

Full de ruta de marca

El procés de construcció d’una marca és la suma total dels valors d’una empresa. Els nostres serveis d’agència de comunicació i publicitat es basen en la imaginació constructiva. Bevem de l’escola creativa de Stanislavski perquè només aprofundint en l’esperit d’una marca pot fer-se una bona comunicació, publicitat, disseny gràfic, marquèting digital 2.0…