0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Marketing Figueres Defineix el to i la veu de la marca

 

Marketing Figueres Tota la feina que hem realitzat fins ara ajuda a construir una identitat sòlida per a la teva marca. Tot i això, encara falta un punt essencial de com es comuniquen les marques: una veu.

Revisa els atributs de la teva marca i observa el teu buyer persona. Pregunta’t, com pots transmetre aquests aspectes del teu negoci d’una manera com t’escolti?

També és important observar les diferències entre el to i la veu. La teva veu no canvia, ja que està intrínsecament vinculada als atributs de la teva marca i la base de la teva empresa.

El teu to, en canvi, sempre estarà en reformulació, ja que és la manera com adaptes la teva veu a diferents audiències i canals.

Aquest procés d‟enfortiment de la identitat ha d‟arribar a cada punt de la teva marca.

El teu feed d’Instagram ha de cridar aquesta identitat, el teu lloc ha de comunicar-ho de manera efectiva i consistent, la teva botiga física ha de tenir tocs decoratius que siguin clarament perfectes per a la teva marca.

La consistència és una de les parts més difícils d administrar en una marca, però brinda resultats incomparables. Marketing Figueres

Responsable IMG Web Digital amb DNI40448385-X, domicili a Carrer Cresques Elies 11, 17600 Figueres Girona, telèfon 679211566 i correu electrònic info@imgweb.es

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat, fer-ne la facturació i les comunicacions necessàries. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a IMG Web estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable Ivan Moya Gazquez +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'afectat partit. +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU a filtres contra el correu brossa. +info...
Drets Accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets. +info...
Informació addicional Podeu llegir addicionals i informació detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina de política de privacitat.

© 2022 Created with IMG WEB