0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Producte Preu Quantitat Subtotal

Segueix-nos:

Web Figueres Tingues una identitat forta i consistent

Web Figueres Tenir una identitat de marca és el que fa que les grans empreses siguin reconegudes amb un sol color o icona.

Tot i això, molt més que un nom fort o un logotip creatiu, és crear un univers únic i que sigui fàcil de relacionar amb la teva marca.

A Web Figueres Podríem dir que el primer pas és crear un nom i un logotip per a la teva empresa.

Si ja ho tens, analitza’l i verifica si és acord a la teva marca. Si encara no n’has aconseguit un, pots utilitzar aquestes dues guies que hem produït per guiar-te quan desenvolupis el nom de la teva empresa o creïs un logotip.

Molt bé, és hora de centrar la nostra atenció en altres punts que potser no heu notat i que també són molt rellevants en el vostre procés de branding. Web Figueres

Responsable IMG Web Digital amb DNI40448385-X, domicili a Carrer Cresques Elies 11, 17600 Figueres Girona, telèfon 679211566 i correu electrònic info@imgweb.es

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat, fer-ne la facturació i les comunicacions necessàries. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a IMG Web estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable Ivan Moya Gazquez +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'afectat partit. +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU a filtres contra el correu brossa. +info...
Drets Accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets. +info...
Informació addicional Podeu llegir addicionals i informació detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina de política de privacitat.

© 2022 Created with IMG WEB